• Kauden kolmanteen kotipeliin Lentiskerho sai vieraaksi yhden kauden päävastustajan, kun LP Viesti saapui Loimua Areenalle sunnuntai-illan otteluun. Vuoristoratamaisen ottelun päätteeksi Lentiskerho vei voiton tiukimmalla mahdollisella erolla 3-2 (25-18, 14-25, 25-23, 21-25, 15-13)

Joukkueiden aloituskuusikot

Lentiskerho: Ylivainio, Kilpinen, Cox, Dambrehte, Arola, Kähkölä, Laaksonen (L)

LP Viesti: Kukkonen, Kaikkonen, Mäki-Kojola, Owino, Tuominen, Czakan, Syrjälä (L)

Ensimmäinen erä alkoi Viestin komennossa, kun salolaiset saivat parin pisteen etumatkan heti ottelun alkuun. Erän käännekohta kuitenkin nähtiin jo ennen puolta väliä, kun hämeenlinnalaisyleisölle tuttu Tuuli Tuominen nyrjäytti nilkkansa syötöstä alastullessaan. Lentiskerhon syöttö sai Viestin vastaanoton vaikeaksi, joten salolaiset eivät löytäneet hyökkäykseen tehoja. Erässä edukseen esiintyi Lauren Cox, joka pelasi tasavarmaa peliä.

Toinen erä oli aivan päinvastainen, ja vierailijoiden syöttö oli tuhoisa kenialaishakkuri Pamela Owinon johdolla. Owino kasvatti salolaisten etumatkaa syöttövuorollaan, jossa Owino paukutti peräti neljä ässää. Owino sai erinomaista tulitukea nuorelta Iina-Reeta Kaikkoselta, ja erä oli salolaisten juhlaa.

Kolmas erä oli alusta asti kaikkea muuta kuin selvä. Joukkueet pelasivat tasaista peliä, eikä kumpikaan saanut repäistyä tarvittavaa eroa toisiinsa. Hämeenlinnalta kunnostautui ottelun alun vähän heikosti aloittanut Ada Aronen, joka hyökkäyksillään toi kotijoukkueelle virtaa. Päävalmentaja Andrea Carasi teki erän loppupuolella rohkean vaihdon, ja otti australialaiskeskitorjuja Lauren Coxin vaihtoon ja laittoi tilalle Nelly Kinnusen, joka päätti tiukan erän vastapalloon lukemin 25–23.

Neljäs erä oli alusta alkaen vieralijoiden, kun Viesti sai Owinon ja Kaikkosen johdolla kasvatettua eroa kotijoukkueeseen. Kotijoukkueen vaihtoruletti erän aikana alkoi tuottamaan toivottua tulosta vasta erän lopussa, mutta liian myöhään. Viestin ero oli kerennyt kasvaa jo liian isoksi, eikä lopun hyvästä rynnistyksesta huolimatta takaa-ajo riittänyt.

Viides erä oli totuttua vanhaa El Clásicoa, jossa nähtiin hyvää taistelua molemmin puolin. Kotijoukkue hyökkäsi rohkean monipuolisesti läpi erän, kun taas vierailijat luottivat hyökkäyksissään tuttuihin laituireihin Owinoon sekä Kaikkoseen. Aronen nousi erän lopulla sankariksi puolistamalla Owinon hyökkäyksen peliin, jonka jatkopallosta Kerttu Kilpinen pääsi niittaamaan erä- ja otteluvoiton kotiyleisön riemuksi.